OpenSjamar Kennisbeheer OpenSjamar Library e. 39,- OpenSjamar e. 99,- Statenvertaling met Kanttekeningen e. 15,-
Ga naar de beginpagina van deze site. Geselecteerde software en websites.   Bible Online: Statenvertaling met Kanttekeningen

Het importeren van een TWS tekst-/zaakregister

Doel

Met de TWS import module kunt u uw teksten, zaken en boeken die u in uw TWS programma heeft vastgelegd eenvoudig inlezen in OpenSjamar. Het gaat hier om het DOS programma TWS van TWS Automatisering uit Stiens, december 1989.

Overwegingen

Het importeren van een TWS bibliotheek kan tot enige uren duren. Dit is afhankelijk van uw PC-configuratie, de grootte van uw Sjamar-bibliotheek en of er in OpenSjamar al gegevens zijn opgenomen.

U moet TWS afgesloten hebben.

Voor het importeren van een TWS preekregister gebruikt u de module 'Import TWS preekregister'.

Alleen de boeken waarheen vanuit een tekst- of zaakverwijzing wordt verwezen worden ingelezen. (Neem contact op als u ook de andere boeken wilt inlezen.)
 

Uitvoering

  • Maak een reservekopie van uw bibliotheek.
  • Kies onder het menu Bibliotheek voor Importeren.
  • Kies voor TWS Tekst- en Zaakregister.
  • Klik bij Stap 1: Kies het TWS Tekst- en Zaakregister op de knop. U kunt nu de map kiezen waarin u uw TWS programma / -bestanden heeft staan. (Sluit TWS af indien u die nog open heeft staan.)
  • De importmodule controleert nu de bestanden en voert enkele zaken ter voorbereiding uit.
  • Kik bij Stap 2: Lees het Tekst- en Zaakregister in. Uw TWS-gegevens worden nu ingelezen.
  • Na uitvoering van Stap 2 zijn uw TWS-registers ingelezen.
 

Na de uitvoering

Kies na de import voor Bibliotheek -> Onderhoud -> Optimaliseer de bibliotheek om de snelheid van het programma op peil te brengen. De optimalisatie kan zo een half uur duren. Het kan er op lijken dat de optimalisatie vastloopt; breek het programma dan niet af!
 
 
 
Prijs- en bestelinformatie Test OpenSjamar uit! Email uw opmerkingen en suggesties! Contact opnemen / Inschrijven op nieuwsbrief Haal de laatste versie van OpenSjamar op! Ondersteuning Het laatste nieuws over OpenSjamar
  Een pagina terug   Ga naar het begin van deze website.   Een pagina vooruit.