Kennisbeheer en Bibliotheeksoftware. OpenSjamar Library OpenSjamar Pro Statenvertaling met Kanttekeningen e. 10,-
Ga naar de beginpagina van deze site. Geselecteerde software en websites. Zoeken Bible Online: Statenvertaling met Kanttekeningen

Prijs- en bestelinformatie.Laatste nieuws!Download de nieuwste versie van OpenSjamar.Download OpenSjamar!OpenSjamar onafhankelijk getest.De handleiding online.Ondersteuning in het gebruik van OpenSjamar.Het uitwisselingssysteem.
Contact opnemen / Inschrijven op nieuwsbrief

Al uw boeken en informatiebronnen nog beter gebruikt!
Uw theologische boeken inzichtelijk met het tekstregister!
Uw informatiebronnen inzichtelijk met het zaakregister!
Uw preekbeurten overzichtelijk inzichtelijk!
Wie en wat in de door u geleide diensten.
Wat kunt u precies registreren in OpenSjamar!?


Voeg deze site toe aan uw Favorieten.

DagjeWeg.Nl, dagje uit en weekendje weg

15 apr 2000 29 feb 2000

Nieuwsbrief OpenSjamar

Schrijf u in op de electronische nieuwsbrief.

Ede, 14 juni 2001

Nieuwe versie 1.3a: vooral sneller

Statenvertaling met Kanttekeningen ook op CD te verkrijgen

Geplande nieuwe ontwikkelingen voor OpenSjamar op een rij

Demoversie van OpenSjamar met 12.500 tekstingangen

Afmelden nieuwsbrief

 

Nieuwe versie 1.3a van OpenSjamar

Vanaf 11 juni 2001 staat op de website van OpenSjamar de nieuwe versie gereed. U kunt, als u licentiehouder bent van OpenSjamar, deze upgrade downloaden of op CD bestellen. Bent u geen licentiehouder van OpenSjamar dan kunt u uw bestelling via de website opgeven.

De voornaamste verbeteringen zijn aangebracht in de snelheid (het opstarten van een register gaat nu vele malen sneller) en in een mogelijkheid om uw gegevens beter te beheren. Bijvoorbeeld indien u een uitgeverij in uw publicatieregister gebruikt die meerdere malen met verschillende schrijfwijzen voorkomt. Dat kunt u nu eenvoudig verhelpen via de keuze Bibliotheek > Gegevensbewerking > Gegevens samenvoegen.

Heeft u als licentiehouder de code '(NUP)' in uw gebruikersnaam staan dan dient u een nieuwe licentie aan te schaffen. Neem daarvoor contact op.

Website: www.opensjamar.nl
Bestellen? Ga direct naar het bestelformulier.

 

Statenvertaling met Kanttekeningen ook op CD te verkrijgen

Op OpenSjamar.Nl bevindt zich ook de complete Statenvertaling met Kanttekeningen. Heeft u geen Kanttekeningen in huis of wilt u vanachter uw computer toegang tot deze Kanttekeningen dan kunt u deze nu op OpenSjamar.Nl vinden!

 

Geplande nieuwe ontwikkelingen

Voor het jaar 2001 staan verder de volgende ontwikkelingen op de agenda:

Ontwikkeling van OpenSjamar versie 1.3b

De huidige versie van OpenSjamar is 1.3a. In deze versie zijn vooral snelheidsverbeteringen aangebracht. Verdergaande functionaliteitsverbeteringen worden ondergebracht in versie 1.3b. Neemt u nu een licentie op OpenSjamar dan kunt u versie 1.3b tegen die tijd ook gratis downloaden.

Ontwikkeling van een engelse versie van OpenSjamar

OpenSjamar wil zich graag een grotere marktpositie verwerven. Een soortgelijk programma als OpenSjamar is ons niet bekend. Vandaar dat we besloten hebben een engelstalige versie van OpenSjamar te ontwikkelen.

De opzet van een databank op OpenSjamar.Nl

Sinds het begin van de ontwikkeling van OpenSjamar is gesproken over een 'uitwisselingssysteem'. Het zou mooi zijn als gebruikers van OpenSjamar de door hun ingevoerde tekst- en zaakregisters konden uitwisselen. Dat scheelt veel tijd. Ook deze databank willen we in 2001 gerealiseerd hebben.

 

Demoversie van OpenSjamar met 12.500 tekstingangen

U kunt een demoversie van OpenSjamar downloaden vanaf de website. Deze demoversie bevat nu 12.500 tekstingangen en ongeveer 150 titels. Maximaal kunt u met een demolicentie 13.000 tekstingangen in het tekstregister gebruiken.

De demoversie is hiermee uitgebreid, eerder werden enkele honderden tekstingangen in de demoversie meegeleverd.

 

 

 
 
 
 
Prijs- en bestelinformatie Test OpenSjamar uit! Email uw opmerkingen en suggesties! Contact opnemen / Inschrijven op nieuwsbrief Haal de laatste versie van OpenSjamar op! Ondersteuning Het laatste nieuws over OpenSjamar
  Een pagina terug   Ga naar het begin van deze website.   Een pagina vooruit.    
 
Google
Web www.opensjamar.nl