OpenSjamar Kennisbeheer OpenSjamar Library e. 39,- OpenSjamar e. 99,- Statenvertaling met Kanttekeningen e. 15,-
Ga naar de beginpagina van deze site. Geselecteerde software en websites.   Bible Online: Statenvertaling met Kanttekeningen

Het tekstregister

Vervang uw handmatig bijgehouden tekstregister door deze electronische versie. Stelt u zich voor: al uw boeken vanuit één tekstregister inzichtelijk!

Bij elke tekstverwijzing is er ruimte voor aantekeningen en thema's. Eenvoudig is de verwijzing naar een publicatie vast te leggen. Eventueel is de auteur dan nog te wijzigen.

Een onbeperkt aantal soorten verwijzingen. Heeft u een tekstverwijzing naar een gedichtenbundel, dan bent u niet gebonden aan het vastleggen van een bladzijde. U kunt ook verwijzen naar de titel van het gedicht! De tekstverwijzingen zijn alfanumeriek. Verwijzingen over hoofdstukken heen, deelverzen (zoals "vers 1a"), u bent onbeperkt in de wijze van vastleggen.

De tekstboeken zijn niet beperkt tot een vast aantal van 66 vastgelegde Bijbelboeken. Naar eigen keuze kunt u apocriefe boeken, Bijbelboeken in andere vertalingen en zelfs andersoortige tekstboeken vastleggen.

Gedetailleerde informatie


 
Prijs- en bestelinformatie Test OpenSjamar uit! Email uw opmerkingen en suggesties! Contact opnemen / Inschrijven op nieuwsbrief Haal de laatste versie van OpenSjamar op! Ondersteuning Het laatste nieuws over OpenSjamar
  Een pagina terug   Ga naar het begin van deze website.   Een pagina vooruit.