Kennisbeheer en Bibliotheeksoftware. OpenSjamar Library OpenSjamar Pro Statenvertaling met Kanttekeningen e. 10,-
Ga naar de beginpagina van deze site. Geselecteerde software en websites. Zoeken Bible Online: Statenvertaling met Kanttekeningen

Prijs- en bestelinformatie.Laatste nieuws!Download de nieuwste versie van OpenSjamar.Download OpenSjamar!OpenSjamar onafhankelijk getest.De handleiding online.Ondersteuning in het gebruik van OpenSjamar.Het uitwisselingssysteem.
Contact opnemen / Inschrijven op nieuwsbrief

Al uw boeken en informatiebronnen nog beter gebruikt!
Uw theologische boeken inzichtelijk met het tekstregister!
Uw informatiebronnen inzichtelijk met het zaakregister!
Uw preekbeurten overzichtelijk inzichtelijk!
Wie en wat in de door u geleide diensten.
Wat kunt u precies registreren in OpenSjamar!?


Voeg deze site toe aan uw Favorieten.

DagjeWeg.Nl, dagje uit en weekendje weg

17 mei 2000 15 apr 2000

Nieuwsbrief OpenSjamar

Schrijf u in op de electronische nieuwsbrief.

Ede, 28 februari 2002

Nieuwe versie 1.3b(2)

Statenvertaling met Kanttekeningen ook op CD te verkrijgen

Geplande nieuwe ontwikkelingen: versie 1.4, uitwisselsysteem, engelse versie

Uw wensen in de nieuwe versie

10% Kortingsactie; bestel vòòr 1 april 2002; recht op opwaardering naar versie 1.4

Demoversie van OpenSjamar met 12.500 tekstingangen

Afmelden nieuwsbrief

 

Nieuwe versie 1.3b(2) van OpenSjamar

Vanaf 4 januari 2002 taat op de website van OpenSjamar de nieuwe versie gereed. U kunt, als u licentiehouder bent van OpenSjamar, deze upgrade downloaden of op CD bestellen. Bent u geen licentiehouder van OpenSjamar dan kunt u uw bestelling via de website opgeven.

De voornaamste verbeteringen zijn aangebracht in de gebruiksvriendelijkheid. Zo heet het 'Geavanceerd zoeken' nu 'ZoekPlus'. Dit ZoekPlus-scherm is verbeterd in gebruiksvriendelijkheid. Het ZoekPlus systeem is direct oproepbaar vanuit de registers. Ook zijn een aantal fouten zijn opgelost.

U kunt het overzicht van verbeteringen en opgeloste fouten inzien op de upgrade-pagina van de website.

Heeft u als licentiehouder de code '(NUP)' in uw gebruikersnaam staan en geen '1.3' als versienummer dan dient u een nieuwe licentie aan te schaffen. Neem dan contact op via het reactieformulier.

Website: www.opensjamar.nl
Bestellen? Ga direct naar het bestelformulier.

 

Statenvertaling met Kanttekeningen ook op CD te verkrijgen

Op OpenSjamar.Nl bevindt zich ook de complete Statenvertaling met Kanttekeningen. Heeft u geen Kanttekeningen in huis of wilt u vanachter uw computer toegang tot deze Kanttekeningen dan kunt u deze nu op OpenSjamar.Nl vinden!

 

Geplande nieuwe ontwikkelingen

Voor het jaar 2001 stond ook de ontwikkeling van een engelse versie en van een databank / uitwisselsysteem op het programma. Deze planning is vooruitgeschoven naar dit jaar.

Voor het jaar 2002 staan nu de volgende ontwikkelingen op de agenda:

Ontwikkeling van OpenSjamar versie 1.4

In maart 2002 wordt OpenSjamar versie 1.4 gereedgemaakt. De verwachting is dat zo halverwege april deze nieuwe versie uitgebracht gaat worden. In deze versie wordt gelet op een verdere vereenvoudiging van OpenSjamar, op het beschikbaar zijn van Overzichten en op het realiseren van de relevante openstaande wensen, zoals een financieel overzicht in het Preekregister.

Heeft u zelf wensen en opmerkingen? Neem dan contact op.

 

De opzet van een databank op OpenSjamar.Nl

Sinds het begin van de ontwikkeling van OpenSjamar is gesproken over een 'uitwisselingssysteem'. Het zou mooi zijn als gebruikers van OpenSjamar de door hun ingevoerde tekst- en zaakregisters konden uitwisselen. Dat scheelt veel tijd. Ook deze databank willen we in 2002 gerealiseerd hebben.

 

Ontwikkeling van een engelse versie van OpenSjamar

Na de uitgave van versie 1.4 en en het realiseren van een goed werkende databank willen we een engelstalige versie uitbrengen.

 

Uw wensen in de nieuwe versie?

Binnenkort wordt er begonnen aan versie 1.4 van OpenSjamar. Indien u wensen heeft, of tegen dingen aanloopt die volgens u niet zo lekker lopen, stuur dan een email met de omschrijving van uw wens. Indien deze wens relevant lijkt te zijn voor meerdere gebruikers proberen wij aan deze wens te voldoen. U heeft zodoende invloed op OpenSjamar!

Heeft u zelf wensen en opmerkingen? Vul het formulier op de website in.

 

10% Kortingsactie; bestel vòòr 1 april 2002

Indien u nu OpenSjamar of een module bestelt ontvangt u 10% korting. U ontvangt dan nu versie 1.3b en heeft recht op de nieuwe versie 1.4.

Heeft u interesse? Download dan de demo-versie of bestel direct.

 

Demoversie van OpenSjamar met 12.500 tekstingangen

U kunt een demoversie van OpenSjamar downloaden vanaf de website. Deze demoversie bevat nu 12.500 tekstingangen en ongeveer 150 titels. Maximaal kunt u met een demolicentie 13.000 tekstingangen in het tekstregister gebruiken.

 

 

 
 
 
 
Prijs- en bestelinformatie Test OpenSjamar uit! Email uw opmerkingen en suggesties! Contact opnemen / Inschrijven op nieuwsbrief Haal de laatste versie van OpenSjamar op! Ondersteuning Het laatste nieuws over OpenSjamar
  Een pagina terug   Ga naar het begin van deze website.   Een pagina vooruit.    
 
Google
Web www.opensjamar.nl