Kennisbeheer en Bibliotheeksoftware. OpenSjamar Library OpenSjamar Pro Statenvertaling met Kanttekeningen e. 10,-
Ga naar de beginpagina van deze site. Geselecteerde software en websites. Zoeken Bible Online: Statenvertaling met Kanttekeningen

Prijs- en bestelinformatie.Laatste nieuws!Download de nieuwste versie van OpenSjamar.Download OpenSjamar!OpenSjamar onafhankelijk getest.De handleiding online.Ondersteuning in het gebruik van OpenSjamar.Het uitwisselingssysteem.
Contact opnemen / Inschrijven op nieuwsbrief

Al uw boeken en informatiebronnen nog beter gebruikt!
Uw theologische boeken inzichtelijk met het tekstregister!
Uw informatiebronnen inzichtelijk met het zaakregister!
Uw preekbeurten overzichtelijk inzichtelijk!
Wie en wat in de door u geleide diensten.
Wat kunt u precies registreren in OpenSjamar!?


Voeg deze site toe aan uw Favorieten.

DagjeWeg.Nl, dagje uit en weekendje weg

Website OpenSjamar.com geopend!

Ede, 17 februari 2000.

Vandaag is een speciale website voor en over OpenSjamar (www.opensjamar.com) is geopend. OpenSjamar is een toepassing voor kennisbeheer. Bibliotheken en alle soorten informatiedragers kunnen opgeslagen en inzichtelijk worden gemaakt.

OpenSjamar bestaat uit een aantal modules. Een literatuursysteem, een tekstregister, een zaakregister, een persoonsregister en optioneel een preekregister. OpenSjamar is hiermee een uniek programma voor kenniswerkers. In omgevingen met veel naslagmateriaal komt OpenSjamar tot zijn recht. Inzetbaar bij theologen, filosofen, wetenschappers, al degenen die dagelijks met informatie en informatiedragers in aanraking komen. OpenSjamar is zo flexibel dat er geen binding bestaat aan boeken of wat voor type informatiedrager ook. Ook over o.a. CD's en Internet-pagina's kunnen gegevens vastgelegd en opgezocht worden.

OpenSjamar is uniek in de combinatie van het literatuursysteem met een tekst-, zaak-, preek- en persoonsregister. OpenSjamar wordt dan ook wel de Office Suite voor pastor en theoloog genoemd. De eerste versie van OpenSjamar is in september 1999 gelanceerd. Al vele gebruikers maken gebruik van OpenSjamar. De tweede versie van OpenSjamar, in januari 2000, met vele vernieuwingen werd dan ook enthousiast onthaald.

Deze website is de spil rondom OpenSjamar. De voorbereidingen voor een uitwisselingssysteem van tekst- en zaakregisters zijn nu volop bezig. Zodoende kunnen privé-bibliotheken snel en eenvoudig doorzocht worden.

Met het literatuursysteem kunnen alle soorten publicaties beheerd worden, boeken, tijdschriften, CD's enz. Samen met de in- en uitleenadministratie is OpenSjamar ook geschikt voor bedrijfsmatig gebruik.

OpenSjamar is in samenwerking met Stichting Reformatica ontworpen. Aan begunstigers van de stichting worden voordelen geboden in de prijssfeer. Zowel voor wat betreft de aanschaf van OpenSjamar als het uitwisselen van tekstregisters via het uitwisselingssysteem zijn er dan ook voordelen. U kunt zich tegelijk met de bestelling aanmelden als begunstiger van de Stichting Reformatica.

Voor vragen, opmerkingen, bestellingen en / of meer informatie kunt u contact opnemen.

 
 
 
 
Prijs- en bestelinformatie Test OpenSjamar uit! Email uw opmerkingen en suggesties! Contact opnemen / Inschrijven op nieuwsbrief Haal de laatste versie van OpenSjamar op! Ondersteuning Het laatste nieuws over OpenSjamar
  Een pagina terug   Ga naar het begin van deze website.   Een pagina vooruit.    
 
Google
Web www.opensjamar.nl