Kennisbeheer en Bibliotheeksoftware. OpenSjamar Library OpenSjamar Pro Statenvertaling met Kanttekeningen e. 10,-
Ga naar de beginpagina van deze site. Geselecteerde software en websites. Zoeken Bible Online: Statenvertaling met Kanttekeningen

Prijs- en bestelinformatie.Laatste nieuws!Download de nieuwste versie van OpenSjamar.Download OpenSjamar!OpenSjamar onafhankelijk getest.De handleiding online.Ondersteuning in het gebruik van OpenSjamar.Het uitwisselingssysteem.
Contact opnemen / Inschrijven op nieuwsbrief

Al uw boeken en informatiebronnen nog beter gebruikt!
Uw theologische boeken inzichtelijk met het tekstregister!
Uw informatiebronnen inzichtelijk met het zaakregister!
Uw preekbeurten overzichtelijk inzichtelijk!
Wie en wat in de door u geleide diensten.
Wat kunt u precies registreren in OpenSjamar!?


Voeg deze site toe aan uw Favorieten.

DagjeWeg.Nl, dagje uit en weekendje weg

     

De handleiding

De handleiding staat in haar geheel op de website. De website bevat altijd de laatste versie. Klik hier voor deze handleiding.

U kunt de handleiding echter ook downloaden. Deze handleiding is dan via het Help menu direct beschikbaar (vanaf OpenSjamar versie 1.2d)!

Melding per 23 november 2001: Deze download-versie is iets verouderd.

Melding per 25 augustus 2000: Deze download-versie bevat de laatste versie en is gelijk aan de handleiding op de website.

Zodra u het bestand handleiding.exe (1.2MB / 5 min met een 56K modem) heeft gedownload naar een tijdelijke directory op uw computer dient u de volgende stappen uit te voeren:

  1. Start handleiding.exe op.
  2. Er verschijnt een venster. Er wordt gevraagd om te "unzippen" naar de map (directory) "C:\program files\opensjamar\handleiding". Klik op de button "Unzip".
  3. (Als u OpenSjamar in een niet-standaard map heeft geïnstalleerd dient u voorgenoemde map (directory) te wijzigen in de juiste door u opgegeven map.)
  4. Sluit "WinZip" af.
  5. U kunt nu in OpenSjamar via Help > Handleiding de handleiding in browser-formaat bekijken.

 

 
 
 
 
Prijs- en bestelinformatie Test OpenSjamar uit! Email uw opmerkingen en suggesties! Contact opnemen / Inschrijven op nieuwsbrief Haal de laatste versie van OpenSjamar op! Ondersteuning Het laatste nieuws over OpenSjamar
  Een pagina terug   Ga naar het begin van deze website.   Een pagina vooruit.    
 
Google
Web www.opensjamar.nl